Carne De Porc Cu Cartofi Dulci

Carne De Porc Cu Cartofi Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fricassee de porc cu cartofi dulci. Această rețetă face 7 porții cu 217 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, cartof dulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartoful dulce, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Desert Pătrate ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare includ Fricass de pui cu cartofi noi si sparanghel, Carne de porc cu Fricassee de ciuperci, și Cotlete de porc piperate cu Fricassee de legume.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, sarea și piperul într-un vas superficial; dredge porc în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
2
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați carnea de porc și ceapa și sotati 4 minute. Se amestecă vermutul și bulionul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cartoful și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 40 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista