Carne De Porc-Caju Stir-Fry

Carne De Porc-Caju Stir-Fry
Carne de porc-caju Stir-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 730 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sos de prăjit, fasole, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Miere Caju Carne De Porc Se Amestecă-Prăji, Carne De Porc De Caju Prăjită, și Carne de porc, fasole neagră și caju.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună carnea de porc și 2 linguri de sos de prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Se Amestecă Sosul De PrăjitSe Amestecă Sosul De Prăjit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Se amestecă carnea de porc în 1 lingură de ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mare 3 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți carnea de porc și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie. Se amestecă ardeiul gras și ceapa 2 până la 3 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Întoarceți carnea de porc în tigaie. Se amestecă restul de 2 linguri de sos de prăjit, fasole verde și caju. Gatiti pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Se Amestecă Sosul De PrăjitSe Amestecă Sosul De Prăjit
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
CajuCaju
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista