Carne de porc și Purslane în Salsa Verde picantă

Carne de porc și Purslane în Salsa Verde picantă
Rețeta de porc și Purslane în Salsa verde picant ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 427 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șuncă la cuptor oscar mayer, 1/3 cană de pansament italian Kraft zesty, vârfuri de coaste de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de porc friptură cu mere picant-Verde Chile Salsa, Roșii verzi prăjite cu Purslane, și Purslane Cherry Banana Monstru Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti coastele in jumatate de pansament in tigaie mare adanca sau cuptor olandez la foc mediu-mare 4 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți coastele din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Combinați pansamentul rămas și carnea de porc cubată în tigaie; gatiti si amestecati 4 min. sau până când carnea de porc este rumenită uniform pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți carnea de porc din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi. Se amestecă ceapa; gatiti si amestecati 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați coaste, muschi de porc, salsa și apă; acoperi. Simmer pe mediu-scăzut 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Adăugați purslane și șuncă; gatiti, acoperit, 15 min. sau până când carnea de coaste este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PurslanePurslane
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista