Carne de porc și pui Adobo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și puiul Adobo. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 411 calorii. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. 26 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, boabe de piper, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Încercați Pui și carne de porc Adobo, Carne de porc (sau pui) Adobo, și Pui și carne de porc Adobo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați carnea de porc și puiul cu sare și piper și puneți-le într-o oală. Se freacă cu usturoi zdrobit și frunze de dafin rupte și se acoperă cu oțet (și sos de soia, dacă se utilizează). Acoperiți și marinați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Aduceți carnea și lichidul de marinare la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți timp de 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă. Dacă este necesar, adăugați o cantitate mică de apă pentru a preveni uscarea.
Se strecoară lichidul din carne. Reveniți la oala de stoc și aduceți la foc mic. Într-o tigaie, gătiți și amestecați carnea în 1 lingură de ulei la foc mediu mare până se rumenesc pe toate părțile, adăugând restul de 2 căței de usturoi zdrobit în ultimele 3 minute.
Adăugați carne în lichidul de gătit și continuați să fierbeți până se îngroașă ușor.