Carne de porc și pătlagină

Carne de porc și pătlagină
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc și Pătlaginele ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 331 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, apă, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de porc Mojo cu Pătlagine, Cotlet De Porc Prăjit Cu Pătlagine Prăjite, și Carne de porc umplută din Caraibe cu cartofi dulci portocalii și Pătlagine.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în fâșii de 2 x 1/4 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă sau wok la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați ceapă, ghimbir, boabe de piper și chile; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Ardei IuteArdei Iute
4
Adăugați carne de porc; se prăjește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Adăugați pătlagine; se amestecă 30 de secunde. Se amestecă bulionul, sosul de soia, romul și zahărul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când pătlaginele se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
Sos De SoiaSos De Soia
BulionBulion
ZahărZahăr
ROMROM
6
Combinați apa și amidonul de porumb, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de porc, amestecând bine; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista