Caribbean Spice Cake
Reteta prajitura cu condimente din Caraibe este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 356 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, nectar de tamarind, zahăr brun ferm și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit, TOTO Jamaican-Tort De Nucă De Cocos Din Caraibe, și Tort De Rom Din Cartofi Dulci Din Caraibe Cu Glazură De Rom Cu Unt.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți semințele de dovleac; aruncați sau rezervați pentru o altă utilizare.
Așezați dovleceii, cu fața tăiată în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți 40 de minute sau până când dovlecelul este fraged. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți pulpa. Procesați pulpa de dovleac într-un robot de bucătărie până la omogenizare. Reduceți cuptorul la 37
Înveliți o tigaie de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit și tapetați cu hârtie pergament.
Combinați făina și următoarele 7 ingrediente într-un castron mediu. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul brun la viteză medie cu un mixer electric până la crem.
Adăugați ouă; bate 1 minut.
Adăugați nectar de tamarind și 1 1/3 căni piure de dovleac; bate până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină, bătând până se combină.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace la 375 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
În timp ce tortul se coace, pregătiți compot de Mango. Bateți iaurtul și zahărul pudră cu un mixer electric până la crem.
Tăiați tortul în pătrate.
Tăiați fiecare pătrat în două triunghiuri și acoperiți cu sos de iaurt.
Se servește cu compot de Mango cu sirop de coriandru-mentă.
Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling
Caraibe în meniu? Încercați să împerecheați cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Weinbach Cuvee Theo Gewurztraminer. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Domaine Weinbach Cuvee Theo Gewurztraminer]()
Domaine Weinbach Cuvee Theo Gewurztraminer