Caramelizat-șalotă și piure de salvie

Caramelizat-șalotă și piure de salvie
Caramelizat-șalotă și salvie piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 52 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caramelizat-șalotă și piure de salvie, Cartofi piure de șalotă caramelizată și brânză de capră, și Friptură de vită cu sos de ciuperci sălbatice și piure de cartofi caramelizat-șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cartofi piure perfect. Între timp, încălziți uleiul în tigaie medie grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă șalotă;saut până la licitație, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la mediu-mic; amestecați până când șalotele sunt aurii, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați salvie proaspătă, oțet balsamic alb și zahăr; se amestecă până se caramelizează, aproximativ 2 minute. Se amestecă amestecul de șalotă-salvie în cartofi. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic AlbOțet Balsamic Alb
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
CartofiCartofi
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ZahărZahăr
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista