Caramel Umplut Blonde

Caramel Umplut Blonde
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Blondele umplute cu Caramel ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 274 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 52 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, extract de vanillan, zahăr brun deschis și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 119 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes umplute cu Caramel cu glazură de caramel biciuită, Caramel Umplut Negrese, și Caramel Umplut Negrese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci cu folie antiaderentă.Topiți untul într-o cratiță și gătiți până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.Între timp,
3
Se amestecă făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron separat și se fixează aside.In un bol de amestecare, combinați ambele zaharuri, oul și untul topit ușor răcit. Folosind un mixer portabil, bateți pe mediu-înalt până când este ușor și pufos. Bate în vanilie. Cu mâna, amestecați amestecul de făină până se combină. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă aproximativ jumătate din aluat în tigaia pregătită (suficient cât să acopere fundul) și se coace timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Lăsați să se răcească complet.În timp ce stratul inferior se coace și se răcește, întindeți aluatul rămas pe o bucată de folie și folosind o racletă de cauciuc sau o spatulă, modelați-l într-un pătrat de 7 inci de aproximativ suficient de mare pentru a încăpea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Puneți pătratul de aluat pe o suprafață plană în congelator timp de aproximativ o oră sau până când este suficient de solid pentru a dezlipi folia. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ aceeași perioadă de timp necesară pentru a coace și răci primul strat.Acum faceți umplutura de caramel. Într-o ceașcă sau castron de măsurare din sticlă pentru microunde, combinați caramelele și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Se încălzește la maxim 30 de secunde. Se amestecă bine. Repetați, amestecând la fiecare 20 de secunde, până se topește și se omogenizează. Alternativ, puteți face acest lucru într-o cratiță setată la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se toarnă amestecul de caramel topit peste baza răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
9
Scoateți pătratul de aluat aproape înghețat din congelator, îndepărtați folia și așezați-o cu grijă deasupra caramelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Lăsați să stea o oră sau suficient de mult pentru ca aluatul de sus înghețat să ajungă la temperatura camerei.Preîncălziți cuptorul și coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când blatul este complet gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se lasă să se răcească complet, apoi se răcește. Ridicați din tigaie și tăiați în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista