Caramel-Pere-Cheesecake Fleac
Caramel-pere-Cheesecake fleac ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 45 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 132 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de caramel de fasole de vanilie și fleur de sel, cremă de brânză, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caramel Brownie Cheesecake Fleac, Caramel Pecan Cheesecake Fleac, și Fleac De Pere De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Adăugați perele tăiate cubulețe. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați 1/2 cană din sosul de caramel, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când perele sunt fragede, 5 minute. Răzuiește perele pe o farfurie și dă-le la frigider până se răcește.
Într-un castron mic pentru microunde, presărați gelatina peste 2 linguri de apă.
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Cuptor cu microunde la putere mare timp de 5 secunde, doar până când gelatina este topită.
Transferați amestecul de gelatină într-un castron și adăugați crema de brânză și restul de 1/2 cană de sos de caramel. Folosind un mixer electric, bateți la viteză medie-mare până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Într-un alt castron, bateți 1 1/2 căni de smântână până se formează vârfuri ferme. Îndoiți frișca în amestecul de cremă de brânză.
Puneți o pătrime din mousse într-un castron mediu. Se acoperă cu o pătrime din ghimbirsnaps și o pătrime din pere. Repetați stratificarea, terminând cu un strat de pere. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți restul de 1 1/2 căni de smântână până se formează vârfuri moi. Puneți crema peste fleac și garnisiți cu ghimbir zdrobitsnaps.