Caramel-Mere Crocante

Caramel-Mere Crocante
Caramel-Apple Crisp ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 6 porții cu 431 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 509 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați merele de copt, zahărul brun, ovăzul de gătit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caramel Apple Crocant, Caramel Apple Crocant, și Caramel Apple Crocant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Amestecați toppingul de caramel și scorțișoara împreună într-un bol. Aruncați merele, amestecând până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Întindeți amestecul de mere într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Amestecați făina și zahărul brun în același bol folosit pentru a amesteca merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Tăiați untul cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă ovăzul, apoi se sfărâmă peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când merele sunt fragede și toppingul se rumenesc, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista