Caramel-Covrig Blondies
Caramel-covrig Blondies este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 17 și costă 22 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Dacă aveți dulce de leche, zahăr brun ferm, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare includ Caramel-Covrig Blondies, Caramel Sărat Covrig Blondies, și Caramel Sărat Covrig Blondies.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. aliniați o tigaie pătrată de 8 inci cu folie de aluminiu rezistentă, lăsând o consolă de 1 inch pe cel puțin 2 laturi. Ceață cu spray de gătit.
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mic.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul brun până nu rămân bulgări.
Bateți în ou și vanilie. Se amestecă amestecul de făină până se încorporează. Se amestecă arahidele și covrigii.
Se toarnă aluatul în tava de copt și se netezește cu o spatulă. Aruncați linguri de dulce de leche deasupra; rotiți decorativ cu un cuțit.
Coaceți blondies până se rumenesc ușor și o scobitoare introdusă într-o parte solidă iese curată, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se răcească complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Apucând folie suspendate pe fiecare parte a tigaie, ridicați blondies și locul pe o placă de tăiere. Îndepărtați cu atenție folia înainte de a tăia în 16 pătrate.