Cappuccino Pinwheels
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Cappuccino Pinwheels. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână unt, ciocolată semidulce, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cappuccino, Placinta Cu Cappuccino, și Cappuccino Nog.
Instrucțiuni
Bateți untul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați zahărul granulat și bateți până la palid și gros, aproximativ 5 minute.
Bateți gălbenușurile de ou, vanilia și siropul de porumb într-un bol, apoi adăugați în amestecul de unt și bateți până la pufos, aproximativ 2 minute. Opriți mixerul și adăugați făina; puls, pornirea și oprirea mixerului, până când se combină.
Transferați jumătate din aluat (aproximativ 2 căni ambalate) pe o foaie de hârtie pergament.
Se amestecă lichiorul de cafea și espresso într-un castron mic, apoi se adaugă la aluatul rămas în mixer împreună cu ciocolata, pulsând până se combină.
Transferați aluatul de ciocolată pe o altă foaie de hârtie pergament. Puneți fiecare porție de aluat într-un dreptunghi de 10 pe 6 inci și acoperiți cu o altă foaie de hârtie pergament. La frigider până la ferm, aproximativ 1 oră.
Întindeți fiecare porție de aluat între foile de pergament într-un dreptunghi de 12 pe 8 inci, gros de aproximativ 1/4 inci. Desprindeți foile de pergament de sus și răsturnați cu grijă aluatul mai ușor pe aluatul mai întunecat. Rulați un sucitor peste aluat pentru a-l apăsa împreună. La frigider până la ferm, cel puțin 30 de minute.
Rotiți aluatul de câteva ori pentru a-l face ușor mai subțire, apoi îndepărtați foaia superioară de hârtie pergament și tăiați aluatul într-un dreptunghi uniform. Poziționați aluatul cu o latură lungă orientată spre dvs. și rotiți-l departe de dvs. într-o spirală strânsă, folosind hârtia pergament pentru a vă ajuta. (Aluatul trebuie să fie suficient de moale pentru a se rostogoli; se răcește sau se lasă să stea la temperatura camerei, după cum este necesar.) Înfășurați jurnalul cu hârtia pergament și congelați până când este ferm, cel puțin 1 oră. (Aluatul se va păstra la congelator până la 2 luni.)
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Feliați Jurnalul de aluat în runde groase de 1/4 inci; așezați aproximativ 1 inch pe foile de copt pregătite.
Se presară cu zahărul brut, dacă se dorește.
Coaceți până când prăjiturile sunt ferme și ușor rumenite, 15 până la 20 de minute.
Lăsați să se răcească 2 minute pe foile de copt, apoi transferați într-un suport pentru a se răci complet. A se păstra într-un recipient etanș până la 4 zile.
Fotografie de Steve Giralt