Cannoli Martinis
Cannoli Martinis ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de băuturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 662 de calorii , 18 g de proteine și 31 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,93 USD per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanilie, zahăr de cofetă, baton de bomboane de ciocolată și jumătate și jumătate de smântână. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Cu un scor de 31% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Martinis cu cremă de cafea , Cannoli și Cannoli cu parmezan .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați brânza ricotta, zahărul de cofetă, smântâna și vanilia; se acopera si se da la rece pana la servire.
Pune vinul într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere; gătiți până când lichidul se reduce la aproximativ 1/3 cană. Se da deoparte la racit.
Așezați o foaie de aluat filo pe o foaie de copt; ungeti cu unt. Păstrați phyllo rămas acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia. Repetați straturile de nouă ori.
Tăiați teancul în jumătate pe lungime, apoi tăiați pe lățime, formând patru dreptunghiuri.
Repetați cu phyllo rămasă pe o altă foaie de copt.
Coaceți la 375° timp de 8-12 minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe tigăi pe grătare de sârmă. Se fărâmițează foile de filo coapte în 1/2 inch. bucăți.
Pentru a servi, puneți un strat de 1/2 cană phyllo mărunțită, puțin 1 lingură de vin redus, 2 lingurițe de ciocolată rasă și 2/3 cană de amestec de ricotta în fiecare dintre cele șase pahare de martini.
Se presară cu ciocolată rămasă și filo.