Cannoli Martinis

Cannoli Martinis
Cannoli Martinis ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de băuturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 662 de calorii , 18 g de proteine și 31 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,93 USD per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanilie, zahăr de cofetă, baton de bomboane de ciocolată și jumătate și jumătate de smântână. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Cu un scor de 31% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Martinis cu cremă de cafea , Cannoli și Cannoli cu parmezan .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați brânza ricotta, zahărul de cofetă, smântâna și vanilia; se acopera si se da la rece pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Bomboane De Ciocolată Neagră Cu Aromă De Portocale, RasBaton De Bomboane De Ciocolată Neagră Cu Aromă De Portocale, Ras
Prin TortPrin Tort
Batoane De Mentă Zdrobite, Plus Altele Pentru ServireBatoane De Mentă Zdrobite, Plus Altele Pentru Servire
Sânii De Fazan Dacă Sunt Mici)Sânii De Fazan Dacă Sunt Mici)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
2
Pune vinul într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere; gătiți până când lichidul se reduce la aproximativ 1/3 cană. Se da deoparte la racit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Roșii Proaspete Medii (aproximativ 4 Kilograme), Curățate și Tăiate în șasime8 Roșii Proaspete Medii (aproximativ 4 Kilograme), Curățate și Tăiate în șasime
3
Așezați o foaie de aluat filo pe o foaie de copt; ungeti cu unt. Păstrați phyllo rămas acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia. Repetați straturile de nouă ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Jimmy Dean CârnațiJimmy Dean Cârnați
2 Linguri De Ghimbir Conservat, Tocat2 Linguri De Ghimbir Conservat, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Ardei Jalapeno Mari, Fără Semințe și Tocați, Pentru Servire2 Ardei Jalapeno Mari, Fără Semințe și Tocați, Pentru Servire
Ghimbir Conservat, TocatGhimbir Conservat, Tocat
4
Tăiați teancul în jumătate pe lungime, apoi tăiați pe lățime, formând patru dreptunghiuri.
5
Repetați cu phyllo rămasă pe o altă foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Ardei Jalapeno Mari, Fără Semințe și Tocați, Pentru Servire2 Ardei Jalapeno Mari, Fără Semințe și Tocați, Pentru Servire
6
Coaceți la 375° timp de 8-12 minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe tigăi pe grătare de sârmă. Se fărâmițează foile de filo coapte în 1/2 inch. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Tulpini Frunze De CimbruTulpini Frunze De Cimbru
7
Pentru a servi, puneți un strat de 1/2 cană phyllo mărunțită, puțin 1 lingură de vin redus, 2 lingurițe de ciocolată rasă și 2/3 cană de amestec de ricotta în fiecare dintre cele șase pahare de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni COOL WHIP® Whipped Topping, Dezghețat2 Căni COOL WHIP® Whipped Topping, Dezghețat
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Prin TortPrin Tort
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se presară cu ciocolată rămasă și filo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni COOL WHIP® Whipped Topping, Dezghețat2 Căni COOL WHIP® Whipped Topping, Dezghețat
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista