Cannelloni cu ciuperci sălbatice cu sos Alfredo de busuioc
Cannelloni cu ciuperci sălbatice cu sos de busuioc Alfredo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 195 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,7 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sos alfredo, pătrunjel cu frunze plate, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli cu un sos Alfredo cremos de ciuperci sălbatice, Lent-Aragaz ciuperci sălbatice Pastan Alfredo cu nuci, și Sos Cremos Alfredo De Ciuperci.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Se scurge bine; pus deoparte.
Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și usturoi; sotati 1 minut.
Adăugați ciuperci și gătiți 5 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Adăugați ceapa verde, ardeiul gras și oțetul; se sotează 2 minute.
Scoateți amestecul de ciuperci de pe foc și amestecați pătrunjelul tocat, oregano și cimbru. Mișto. Se amestecă brânza mozzarella.
Puneți aproximativ 1/3 cană de amestec de ciuperci în fiecare coajă de caneloni. Aranjați cojile umplute într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați sosul Alfredo și busuiocul și turnați peste caneloni umpluți. Se acoperă cu folie; rece.
Pentru a servi, lăsați canelonii să stea 30 de minute la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 32
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Presărați roșii și parmezan peste coji și garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.