Cannellini Minestrone

Cannellini Minestrone
Rețeta Cannellini Minestrone ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.71 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 253 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, ciuperci porcini, ciorbă elvețiană sfâșiată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Supa de legume și Minestrone — le bouillon de l inquigumes et la minestrone, Cannellini Bean Dip, și Cod afumat și Cannellini.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; așezați într-un castron mare. Acoperiți cu apă până la 2 centimetri deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scurgeți și clătiți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Combinați fasolea și 8 căni de apă într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Combinați ciupercile și apa clocotită pentru a acoperi într-un castron mic. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se scurge și se toacă.
6
Așezați 2 căni de fasole gătită într-un blender sau robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează; întoarceți fasolea în tigaie. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; gătiți 10 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă ciupercile, pătrunjelul și următoarele 4 ingrediente (prin ardei iute); gătiți timp de 3 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
9
Adăugați amestecul de ceapă și chard la fasole în tigaie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când bietul este fraged. Supă de lingură în boluri individuale; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Chard ElvețianChard Elvețian
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista