Camembert chimen răspândit pe pâine prăjită Pumpernickel
Camembert chimen răspândit pe pâine prăjită Pumpernickel este un fără gluten, primar și vegetarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de cremă de brânză, șalotă, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine De Chimen Pumpernickel, Pâine Prăjită Pumpernickel, și Pâine prăjită Pumpernickel cu somon afumat și cremă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur aproximativ e Camembert, cremă de brânză, smântână, șalotă și semințe de chimen într-un robot de bucătărie. Se amestecă piperul și arpagicul.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Ungeți 1 parte de pâine cu unt și condimentați cu sare și piper. Pâine prăjită, cu unt în sus, pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până când este crocantă, aproximativ 7 minute.
Transferați toasturile într-un raft pentru a se răci.
Răspândirea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Toasturile pot fi făcute cu 2 zile înainte, apoi răcite complet și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.