Cambulă Ușoară Gratinată
Easy Flounder Au Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 1811 calorii, 139g de proteine, și 117g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 11,93 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos worcestershire, fileuri de cambulă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Încercați Cambulă Ușoară Gratinată, Flounder Fript (Atât De Ușor!), și Cambulă Rapidă Și Ușoară La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile și brânza.
Amestecați maioneza cu sosul worcestershire și acoperiți fluturașul pe ambele părți cu amestecul de maioneză.Acum înveliți peștele în amestecul de firimituri și aranjați într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Coaceți la 375 de grade timp de 20-25 de minute sau până devin aurii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.