Cambulă De Plante Cu Vinetă De Lămâie

Cambulă De Plante Cu Vinetă De Lămâie
Herb Flounder cu Vinaigrette de lamaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 36,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 371g de proteine, 141g de grăsime, și un total de 2878 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Încercați Fileuri de cambulă coapte în vinetă de lămâie-soia, Vinaigretă Cu Plante De Lămâie, și Vinaigretă Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente; presărați uniform pe ambele părți ale fileurilor.Aranjați peștele pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Se presară uniform cu usturoi. Aranjați felii de lămâie peste pește.Se fierbe 6 inci de la căldură 10 la 12 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Stropiți cu lămâie Vinaigrette.To face Vinaigrette:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Bateți împreună toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath BarApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)1Oreos dublu umplutApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)1Oreos dublu umplutApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)1Oreos dublu umplutrozmarin uscatrozmarin uscat1Oreos dublu umplut1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1Oreos dublu umplut1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați2cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate0Bucăți de caramele Heath Barardei roșu măcinatardei roșu măcinat0Bucăți de caramele Heath Barardei roșu măcinatardei roșu măcinat1Oreos dublu umplutpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1Oreos dublu umplutpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1pentru fiecare.Vinetă De LămâieVinetă De Lămâie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, proaspătsuc de lămâie, proaspăt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, proaspătsuc de lămâie, proaspăt1Bucăți de caramele Heath Barcoaja de lămâie rasăcoaja de lămâie rasă1Bucăți de caramele Heath Barcoaja de lămâie rasăcoaja de lămâie rasă2lămâi, felii subțirilămâi, felii subțiri2lămâi, feliate subțirelămâi, feliate subțire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)0Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)0Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)0Bucăți de caramele Heath Bar(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)0Bucăți de caramele Heath Bar(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)1Oreos dublu umplut(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.flounder sau 2 lbs tilapia fileuriflounder sau 2 lbs tilapia fileuri9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri de cambulă sau tilapiafileuri de cambulă sau tilapia

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista