Cambulă Cu Inimi De Anghinare De Primăvară Și Capere
Flounder cu primăvară anghinare inimile & capere este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 3 și costă 3,26 USD pe porție. O porție conține 355 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Un amestec de vin, unt, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă în Purgatoriu cu inimi de anghinare, cartofi și capere, Ouă În Purgatoriu Cu Inimi De Anghinare, Cartofi Și Capere, și Salată de cartofi cu capere, măsline Kalamatan și inimi de anghinare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.