Cambulă coaptă cu Panko și parmezan
Cambulă coaptă cu Panko și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 346 calorii, 29G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, cimbru, cambulă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până pesmet panko ai putea urma acest curs principal cu Caramel Apple Crocant ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Parmezan De Cambulă La Cuptor, Cambulă coaptă cu firimituri de parmezan, și Bețe De Dovlecel Parmezan Acoperite Cu Panko La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor un vas de copt mare, superficial.
Aranjați fileurile de cambulă pe vasul de copt pregătit și ungeți cu 1 lingură de unt.
Combinați restul de 3 linguri de unt cu pesmet, parmezan, sare, piper și cimbru într-un bol; presărați peste cambulă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când fulgii de pește ușor cu o furculiță, 15 până la 20 de minute. Transferați cu grijă fileurile pe o farfurie cu o spatulă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.