Camarones Fritoes cu sos de Cocktail Mexican

Camarones Fritoes cu sos de Cocktail Mexican ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $2.66 pe portie. Un amestec de creveți, chipsuri de cartofi coapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: Cocktail de creveți în stil Mexican (Coctel de Camarones), Cocteil de creveți, ananas și Avocado (Cocktail de Camarones con pi 8uma y Aguacate), și COCKTAIL DE CREVEȚI (COCTEL DE CAMARONES) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti creveții, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Combinați zeama și albușul de ou într-un castron mediu, amestecând cu un bici.
Așezați chipsurile de cartofi într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin.
Așezați firimituri de așchii într-un vas puțin adânc.
Presărați creveții uniform cu sare și piper. Lucrând cu 1 creveți la un moment dat, dragați creveții în făină; se înmoaie în amestecul de zară. Dragați creveții în firimituri, scuturând excesul.
Așezați creveții pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Pulverizați ușor vârful creveților cu spray de gătit. Repetați procedura cu creveții rămași, făina, amestecul de zară și firimiturile.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când ați terminat.
Pentru a pregăti sosul, combinați ketchup-ul și ingredientele rămase, amestecând bine.
Serviți sosul cu creveți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.