Calzone rapide
Quick Calzones este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 358 de calorii. Pentru 86 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Un amestec de aluat de pâine, brânză parmezan, sos cu trei cărni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Calzone cu pepperoni rapid, Calzone cu ardei rapid și Calzone cu ardei rapid.
Instrucțiuni
Împărțiți aluatul de pâine în patru porții; rulați fiecare într-un 6-inch. cerc. Pune 1/4 cană de sos de carne pe jumătate din fiecare cerc până la 1/2 inch de margini.
Stropiți fiecare cu 1 lingură de brânză mozzarella.
Îndoiți aluatul peste umplutură și apăsați ferm marginile pentru a sigila.
Combinați parmezanul și condimentele italiene; se presara peste calzone.
Se aseaza pe o tava unsa cu unt.
Coaceți la 350° timp de 20 de minute sau până când se rumenesc.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Calzone în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Totus Tuus Cava. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersici, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter de sapă, pietros la aromele sale de citrice, fructe de sâmburi și anason. Arată bogăție și vivacitate în gură, iar finalul luminos este lung.