Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Caldo Verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți cannellini, frunze de dafin, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Caldo Verde, Caldo Verde, și Caldo Verde.
Instrucțiuni
1
Tăiați cârnații în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mediu-mare, amestecați cârnații adesea până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Cu o lingură cu fante, transferați cârnații pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aruncați toată grăsimea, cu excepția a 1 linguriță, din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie. Se amestecă des la foc mediu-mare până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați bulion în tigaie. Legați bățul de scorțișoară, frunza de dafin și ienibaharul în pânză de brânză și adăugați-l în bulion. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Creveți Sotați, Decojiți
5
Între timp, curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Tăiați și aruncați părțile dure ale tulpinilor de guler. Clătiți bine frunzele, scurgeți și stivați.
7
Tăiați stiva în jumătate pe lungime, apoi tăiați transversal în benzi subțiri.
8
Adăugați verdeață, cartofi și fasole în bulion; acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
9
Se fierbe la foc mic, acoperit, la foc mic timp de 20 de minute.
10
Adăugați cârnați și continuați să fierbeți, acoperiți, până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
11
Îndepărtați și aruncați condimentele învelite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
12
Supă de oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat