Calamari Umpluți Absolut Delicioși
Calamari umpluți absolut delicioși ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 3,41 USD pe porție. O porție conține 926 calorii, 49G de proteine, și 64G de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de lapte, ceapă verde, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 75 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Calamari Umpluți Absolut Delicioși, Legume Rădăcinoase Coapte Absolut Delicioase, și Paste absolut delicioase și Simple de roșii, busuioc și usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Clătiți tuburile calamari și uscați.
Într-un castron mare, amestecați împreună ceapa, 6 căței de usturoi, creveți, carne de crab și suc de lămâie. Puneți o parte din acest amestec în fiecare tub de calmar și sigilați capetele prin coasere cu o scobitoare. Aranjați într-un singur strat în partea de jos a unui vas de copt de 9x13 inch. Pune deoparte.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă crema de brânză și 2 căței de usturoi. Gatiti si amestecati pana se topeste crema de branza. Treceți treptat în lapte. Gatiti pana se incalzeste si apoi scoateti de pe foc si amestecati parmezanul si piperul.
Se toarnă peste toate tuburile calamari din vasul de copt.
Presărați aproximativ 2 linguri de brânză Romano deasupra fiecăruia.
Coaceți neacoperit până când brânza este rumenită și sosul este bulbuc. În timp ce Calamarul se coace, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste linguine și gătiți până la al dente, aproximativ 8 minute.
Serviți calamarii umpluți și sosul peste un pat de linguină.