Calamari sositi cu ardei iute Anaheim si rosii marinate
Calamarul saut cu ardei iute Anaheim și roșii marinate este un fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, sare kosher, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Calamari Sote Cu Roșii, Busuioc, Stafide Și Nuci De Pin, Pui marinat în usturoi, ardei iute și sucuri de citrice, și Calamari Marinați La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mare saut la foc mare.
Adăugați ulei de măsline și încălziți până la strălucire.
Adăugați calmarul și gătiți la foc mare, aruncând, până când începe să devină opac, aproximativ 1 minut. Când Calamarul începe să se coloreze, adăugați usturoi și sare. Continuați să gătiți la foc mare până când usturoiul se rumeneste. Apoi adăugați ardei iute, roșii, pătrunjel și ardei roșu, aruncând pentru a combina.
Se ia de pe foc și se termină cu suc de lămâie.