Calamari prăjiți cu maioneză picantă de hamsie

Calamari prăjiți cu maioneză picantă de hamsie
Calamari prăjiți cu maioneză picantă de hamsie ar putea fi doar fără lactate și pescatarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 784 calorii, 25g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru 5,67 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel, ou, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 58%. Încearcă Calamari prăjiți cu maioneză Peperoncini, Pui prăjit Tatsutage cu maioneză Yuzu picantă, și Maioneză De Hamsie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați oul, hamsiile, sucul de lămâie, pătrunjelul și cayenne. Se amestecă până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul pentru a face o maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați sosul într-un castron și dați-l la frigider, acoperit bine, timp de până la 2 zile, până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați calamarii în inele de 1/4 inch. Dacă tentaculele sunt mari, înjumătățiți-le sau împărțiți-le pe lungime. Se da la frigider pana este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
4
Se toarnă uleiul într-o cratiță cu fundul greu, cu fața dreaptă, de 3 litri, cu diametrul de aproximativ 8 inci. Pentru a preveni fierberea uleiului la prăjirea calamarilor, tigaia nu trebuie să fie mai mare de 1/3 plină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Încălziți uleiul la 360 de grade F pe un termometru cu grăsimi adânci. (pentru a verifica temperatura fără termometru, aruncați o bucată mică de pâine de mărimea unui cruton în ulei. Ar trebui să plutească imediat la suprafață și să se rumenească ușor în aproximativ 45 de secunde.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Combinați făina și firimiturile de cracker graham într-un castron. Împărțiți calamarii în 2 sau 3 loturi pentru o prăjire mai ușoară. Aruncați fiecare lot în amestecul de făină pentru a acoperi uniform. Agitați calamarii într-o strecurătoare de plasă pentru a vărsa excesul de acoperire. Folosind clești sau o lingură cu fante, coborâți ușor fiecare lot de calamari în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
CalmarCalmar
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Îndepărtați cu lingura cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Se presara cu sare. Calamarul gătit poate fi păstrat cald într-un cuptor scăzut în timp ce continuați. Verificați temperatura uleiului (360 grade F) și repetați cu restul de calamari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Se servește fierbinte cu maioneza de hamsie răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Fried Calamari funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant Rosian. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Viva Diva Moscato Colada. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista