Calamaretti alla Amalfitana
Calamaretti allan Amalfitanan este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 876 calorii, 99G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 13.57 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați busuiocul, bebelușul calamari, uleiul de măsline virgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Încercați Cod De Sare, Stil Amalfi (Bacalan All ' Amalfitana), Alla Checca, și Pastan Alla Ladd pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 inci până la 14 inci, încălziți împreună uleiul, ceapa și usturoiul la foc mediu până la moale, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați vinetele și gătiți până se înmoaie.
Adăugați roșiile și lămâia și condimentați cu sare și piper și gătiți până se destramă, aproximativ 4 până la 5 minute.
Adăugați calamari, condimentați din nou și gătiți până la opac, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Adăugați busuioc și aruncați. Aranjați pe platou și serviți.