Cajun Snapper și creveți peste Bacon Cheddar Brânză crupe cu ardei rosu Coulis

Cajun Snapper și creveți peste Bacon Cheddar Brânză crupe cu ardei rosu Coulis ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 701 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 4.85 pe portie. Dacă aveți la îndemână apă, file de snapper, condimente cajun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 80 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Creole. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cajun Snapper și creveți peste Bacon Cheddar Brânză crupe cu ardei rosu Coulis, Cajun Snapper și creveți peste Bacon Cheddar Brânză crupe cu ardei rosu Coulis, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Pe plită, aduceți bulionul de pui, ceapa, usturoiul și vinul la foc mic într-o cratiță.
Așezați ardeii într-o tigaie și prăjiți-i la cuptor, verificând la fiecare 15 minute și întorcându-i cu clești până când pielea este complet încrețită și neagră carbonizată. Când ardeii sunt gata, folosiți clești pentru a - i pune într-o pungă ziptop pe care (din motive de siguranță) o aveți așezată pe o farfurie - (amintiți-vă, sunt fierbinți vulcanic!). Închideți cu grijă punga și lăsați-le să transpire timp de 5 minute. Folosiți mănuși de cuptor pentru a preveni arderea în timp ce manipulați punga în pasul următor de alunecare a ardeilor din pungă într-un castron umplut cu câțiva centimetri de apă cu gheață. Apoi, puteți folosi degetele pentru a lucra rapid pentru a aluneca și a arunca pielea ardeilor în timp ce sunt în apă. Veți rămâne cu ardei roșii frumos gătite, cu o culoare minunată.
Îndepărtați tulpina și semințele. Tăiați ardeii și adăugați-i în amestecul de pui care fierbe și continuați să fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute. Creați o suspensie de amidon de porumb într-o cantitate mică de apă și adăugați la sosul de ardei roșu. Procesați coulis într-un blender până când se obține o consistență netedă. Apoi condimentează cu sare și piper, după gust.
Aduceți apa pentru grâu la fierbere.
Adăugați crupe și creveți tocați, reduceți focul și gătiți până când crupe sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul, ceapa verde, roșiile, coriandrul, slănina și brânza și se păstrează acoperite într-un loc cald.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Înveliți ambele părți ale snapperului roșu cu sare și piper și condimente Cajun. Apoi, pe plită, încălziți puțin ulei de semințe de struguri într-o tigaie mare antiaderentă, iar când începe să strălucească, sotati creveții doar până devin roz, apoi scoateți creveții într-un platou utilitar. În aceeași tigaie, căutați fiecare parte a peștelui. (Când așezați fileul în tigaie, lăsați-l netulburat câteva minute pentru a permite condimentului să se gătească pe suprafața peștelui.) Gătiți până se rumenesc, apoi dați la cuptor pentru încă 2 până la 3 minute și scoateți-l să se odihnească timp de 5 până la 8 minute. (Vă rugăm să aveți grijă să evitați gătirea excesivă a peștelui, deoarece acesta va continua să gătească chiar și după ce îl scoateți din cuptor.)
Așezați o parte din grâu în mijlocul farfuriei de servire, apoi poziționați un file de pește deasupra și stropiți coulisul în jurul peștelui. Sus cu creveți.
Garnisiți liberal cu scallions.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.