Cajun legume și creveți
Reteta Cajun legume și creveți este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 15 porții cu 95 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ardei gras, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 24%. Încercați Grătar inspirat de Cajun cu legume de vară, creveți, cârnați și somn, Legume Cajun, și Legume De Vară Cajun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; gătiți slănină canadiană și cârnați în tigaie 6 până la 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți slănina și cârnații din tigaie, rezervând picături în tigaie.
Saut ardei gras și țelină în tigaie se scurge la foc mediu-mare 8 până la 10 minute sau până se înmoaie. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și se gătește, amestecând ocazional, 2 până la 3 minute sau până se încălzește bine.
Adăugați slănină, cârnați, creveți și condimente Creole în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute sau doar până când creveții devin roz.
Se servește cald peste vafe.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit brioșă de porumb Jiffy
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Marea Kristy Vineyard Albarino. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Marea Kristy Vineyard Albarino]()
La Marea Kristy Vineyard Albarino
Luminos, proaspăt și crocant, cu note de caș de lămâie și mandarină. Pe gust prezintă textură elegantă și aciditate strălucitoare pe finisaj.Se împerechează bine cu stridii, pește la grătar și bucătării picante.