Cajun Chicken Club
Rețeta Cajun Chicken Club se poate face în aproximativ 20 de minute. Acest fel principal are 504 de calorii, 40 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare cajun. Mergeți la magazin și cumpărați condimente cajun, brânză elvețiană, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cajun Chicken Pasta (Secret Club), Cajun Chicken Pasta (Secret Club) și Cajun Turkey Club Sandwich.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 3/8 inchi. grosime; stropiți cu condimente cajun. Într-o tigaie mare, gătiți puiul la foc mediu în ulei timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când sucul curge limpede.
Se ia de pe foc; se acopera si se lasa sa stea 1 minut sau pana cand branza incepe sa se topeasca.
Întindeți dressingul peste ambele jumătăți de rulouri.
Stratificați jumătățile inferioare cu două felii de roșie, pui și două fâșii de slănină; înlocuiți blaturile.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino
Sauvignon Blanc, vinul rosé și albarino sunt alegeri excelente pentru cajun. Aceste vinuri cu tanin scăzut și cu alcool mai scăzut vor completa căldura din mâncărurile cajun picante, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cliff Lede Sauvignon Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Cliff Lede Sauvignon Blanc]()
Cliff Lede Sauvignon Blanc
Simfonia soiurilor albe a excelat în recolta armonioasă 2014, iar această îmbuteliere este poate cea mai onctuoasă și mai opulentă Cliff Lede a produs vreodată. Cu culoarea diamantelor galbene, această bijuterie de vin strălucește strălucitor în pahar și tentează cu arome atrăgătoare de mandarine, verbenă cu lămâie, curmal de toamnă și piersică albă cu miere. Notele florale superbe de floare de portocal, caprifoi și iasomie înflorită de noapte se împletesc cu notele de vârf ale buchetului efuziv. Battonage-ul blând în timpul fermentației a scos în evidență o textură seducătoare care acoperă palatul cu straturi de lemon curd, pastă de gutui și crème brulee. O coloană vibrantă de mineralitate susține textura minunat de bogată și, pe măsură ce finalul lung se desfășoară, aromele minunate de kumquat, marțipan și marmeladă de citrice umplu simțurile olfactive. Amestec: 85% Sauvignon Blanc, 12% Semillon, 3% Sauvignon Vert.