Caise-Ghimbir Muschiulet De Porc
Muschiulet de porc caise-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 144 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de răspândire de caise, filet de porc, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Chili Frecat Muschiulet De Porc Cu Caise Ghimbir Glazura, File De Porc Jalapeno-Caise, și Muschiulet De Porc Rozmarin-Caise.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adauga muschiulet; sigiliu sac, și marinat în frigider cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți filetul din pungă, rezervând marinada.
Așezați filetul pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 25 până la 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz). Acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute.
În timp ce carnea de porc stă, puneți marinada rezervată într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti 2 minute, amestecand constant. Se amestecă ceapa verde. Feliați carnea de porc și serviți cu sos.