Cafea Condimentată Cu Ghimbir
Cafea ghimbir condimentat ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 25 de cenți pe porție, primești o băutură care servește 15. O porție conține 52 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de zahăr brun, lapte, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cafea Condimentată, Cafea Condimentată, și Cafea Condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați melasa, zahărul brun, ghimbirul și scorțișoara.
Pentru fiecare porție, puneți 2 lingurițe de amestec de melasă într-o cană.
Adăugați 1 cană de cafea fierbinte; se amestecă până se combină.
Serviți cu lapte, frișcă și scorțișoară, dacă doriți.
Acoperiți și păstrați amestecul de melasă rămas la frigider timp de până la 2 săptămâni.