Cabernet Cranberries
Dacă $ 1.99 pe portie cade în bugetul dvs., Cabernet Cranberries ar putea fi un remarcabil fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 446 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cabernet Sauvignon, coaja de mandarină, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cabernet Cranberries, Cabernet Cookies, și Blackberry Cabernet Sorbet.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul și vinul la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ingredientele rămase și reveniți la fierbere, amestecând constant.
Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperite, 10 până la 15 minute sau până când apar piei de afine.
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară. Se răcește ușor; se servește cald sau se răcește 2 ore, dacă se dorește.
Notă: sosul poate fi păstrat în frigider până la 2 luni.