Căpșunile lui Raffy în oțet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $2.56 pe portie. O porție conține 238 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frișcă grea, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Încercați Căpșunile lui Raffy în oțet, Căpșuni cu oțet Balsamic, și Căpșuni cu gheață de lapte și oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru fructe de pădure: într-un castron mic, aruncați căpșunile cu zahărul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Fructe De Padure
Oțet
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați amestecul să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, timp de 2 ore.
3
Pentru frisca: într-un castron mediu, bateți smântâna grea până formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați zahărul pudră și vanilia. Continuați să bateți până când crema deține vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Cremă
5
Pentru a servi: lingurați căpșunile și sucurile în 2 pahare mici și adăugați o păpușă de frișcă.