Căpșuni-Rubarbă Galette

Căpșuni-Rubarbă Galette
Galette de căpșuni-rubarbă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 1 porții cu 1379 calorii, 16g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, coaja de plăcintă adâncă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Strawberry Rhubarb Galette, Strawberry Rhubarb Galette, și Căpșuni-rubarbă Galette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți coaja de plăcintă din congelator și lăsați să se dezghețe la temperatura camerei timp de 10 - 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3
Îndepărtați coaja de plăcintă de pe placa de folie și așezați-o pe o foaie mare de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Întindeți coaja de plăcintă la aproximativ 10-10-1 / 2 inci (25-26 cm) în diametru. Marginea poate fi neuniformă. Glisați coaja de plăcintă și hârtia pe o foaie mare de copt plat; patiseria poate atârna peste marginea foii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Ștergeți bine căpșunile și rubarba cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate înainte de a combina cu coaja și un amestec de făină, zahăr și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Puneți amestecul de fructe în centrul produselor de patiserie, lăsând o margine de patiserie cu lățimea de 3 inci (8 cm). Îndoiți marginea de patiserie în sus și peste amestecul de fructe, suprapunând marginile după cum este necesar, lăsând centrul plăcintei neacoperit. Tăiați excesul de hârtie pergament în jurul marginii plăcintei pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Ungeți patiseria cu ou bătut și presărați patiseria și umplutura de fructe cu zahăr grosier, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului preîncălzit timp de 30 de minute la 375 grade F (190 grade C) sau până când fructele se barbotează și produsele de patiserie se rumenesc. Se lasă să stea 5 minute înainte de servire. Plăcinta se servește cel mai bine caldă în ziua în care este făcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista