Căpșuni-rubarbă Bellini cu busuioc
Căpșuni-rubarbă Bellini cu busuioc este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă face 10 porții cu 51 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, zahăr, vin spumant și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă de la Serious Eats are 48 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sorbet De Busuioc Cu Căpșuni Bellini, Cuiburi de bezea cu compot de căpșuni-rubarbă parfumat de busuioc, și Strawberry Bellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați rubarba, căpșunile, apa și zahărul la foc mediu. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până când fructele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă frunze mari de busuioc și se lasă să se răcească complet, aproximativ 20 de minute.
Când se răcește, îndepărtați și aruncați frunzele de busuioc.
Adăugați amestecul rămas în blender și amestecați la viteză mare până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Așezați 2 linguri de amestec în fiecare pahar, adăugați o cantitate mică de vin spumant pentru a slăbi pur arkulpe, apoi umpleți paharele cu vin spumant.
Încingeți fiecare pahar cu frunze mici de busuioc.