Căpșuni De Ciocolată Infuzate Cu Lichior
Căpșunile de ciocolată infuzate cu lichior sunt un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, smântână grea, lichior de portocale pe bază de coniac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Căpșuni infuzate cu citrice, Prăjituri Cu Lichior De Ciocolată Topită, și Tort De Lichior De Ciocolată Topită.
Instrucțiuni
Clătiți căpșunile și uscați bine. Folosiți o seringă sau un injector de marinată curat pentru a injecta aproximativ 2 lingurițe de coniac în fiecare boabă.
Așezați-le pe o foaie de copt și dați-le la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Într-un castron metalic peste o tigaie cu apă clocotită, combinați ciocolata dulce-amăruie și scurtarea. Se amestecă ocazional până se topește și se omogenizează. Se amestecă smântâna grea și 1/4 cană de coniac.
Așezați ciocolata albă într-un castron separat, iar când ciocolata neagră s-a topit, așezați vasul cu ciocolată albă peste tigaia cu apă clocotită, amestecând ocazional până se omogenizează. Asigurați-vă că îndepărtați de pe foc imediat ce este în mare parte topită, ciocolata albă poate fi sensibilă.
Scufundați căpșunile în ciocolată și lăsați excesul să se scurgă în vas înainte de a le pune pe hârtie cerată pentru a se fixa. Când căpșunile au fost toate înmuiate în ciocolată, înmuiați o furculiță în ciocolata albă și stropiți înainte și înapoi peste fructe de pădure pentru a dunga.