Căpșuni Cu Ciocolată
Căpșunile cu ciocolată sunt un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 18 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 62 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chipsuri de copt cu vanilie, căpșuni medii-mari, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Căpșuni cu ciocolată, Căpșuni cu ciocolată, și Căpșuni Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți ușor căpșunile și uscați pe prosoape de hârtie (fructele de pădure trebuie să fie complet uscate). Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată.
Într-o cratiță de 1 litru, topiți chipsurile de ciocolată și scurtați la foc mic, amestecând frecvent.
Scufundați jumătatea inferioară a fiecărei căpșuni în amestec de ciocolată; lăsați excesul să picure înapoi în cratiță.
Așezați pe tava căptușită cu hârtie cerată sau pe foaia de prăjituri.
Refrigerați descoperit aproximativ 30 de minute sau până când ciocolata este fermă sau până când este gata de servit. Păstrați acoperit la frigider, astfel încât ciocolata să nu se înmoaie (dacă este făcută cu ulei, ciocolata se va înmuia mai repede la temperatura camerei).