Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată

Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată
Nevoie de o desert fără gluten și fără lactate? Căpșunile acoperite cu ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 96 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Serious Eats are 88 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, căpșuni, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată, Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată, și Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și uscați bine căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2
Așezați într-un singur strat pe farfurii căptușite cu prosop. Tapetați tava cu foi cu hârtie pergament sau folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
În vasul termorezistent peste tigaia cu apă abia fierbinte, încălziți ciocolata dulce-amăruie până se topește aproximativ 2/3, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc și se amestecă până se topește complet.
5
Ținând fructele de pădure pe tulpină, înmuiați fiecare boabă până când cel puțin 3/4 sunt acoperite (lăsați puțin roșu în partea de sus). Valați boabele peste ciocolată pentru a permite scurgerea excesului de ciocolată. Trageți ușor boabele peste partea bolului pentru a îndepărta și mai mult excesul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați fructele de pădure înmuiate pe tava pregătită. Se răcește în frigider până când ciocolata este setată, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
În vasul rezistent la căldură, peste tigaia cu apă abia fierbinte, încălziți ușor ciocolata albă până se topește aproximativ 2/3, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se ia de pe foc și se amestecă până se topește complet.
9
Scoateți fructele de pădure din frigider. Folosiți o linguriță (sau puneți ciocolata într-o pungă cu zipperlock cu colțul tăiat) pentru a stropi ciocolată albă peste fructe de pădure. Se răcește până se fixează, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
10
Servește.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista