Cârnați italieni cu fasole albă și Radicchio
Rețeta cârnați italieni cu fasole albă și Radicchio este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1198 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,09 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați cârnați, ceapă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cârnați italieni în stil Cassoulet și fasole albă, Cârnați Italieni Cu Fasole Albă Uriașă Și Radicchio, și Cârnați Cu Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare timp de 2 până la 3 minute, până aproape de fumat (veți începe să mirosiți uleiul în acel moment).
Adăugați cârnați și gătiți, întorcându-vă des chiar și pentru rumenire, aproximativ 10 minute, până devin aurii peste tot, dar nu fierte. Mutați cârnații în partea laterală a tigaiei pentru a continua să gătiți în timp ce căutați radicchio.
Puneți câteva frunze de radicchio în tigaie într-un singur strat și gătiți aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte, până când sunt arse și ofilite ușor.
Scoateți frunzele pe farfurie și gătiți frunzele rămase în același mod, adăugând mai mult ulei în tigaie dacă este uscat. În timp ce prăjiți frunzele de radicchio, continuați să gătiți și să întoarceți cârnații încă 10 minute, până când sunt fierte și transferați în farfurie când ați terminat.
Adăugați puțin mai mult ulei de măsline, dacă este necesar, pentru a acoperi tigaia.
Adăugați morcovi, țelină, ceapă, usturoi și un vârf de sare kosher și sotati aproximativ 1 minute, până când legumele sunt moi și usturoiul este parfumat, amestecând constant, astfel încât usturoiul să nu se rumenească.
Reduceți căldura la mediu, adăugați bulion în tigaia deglazată. Apoi se adaugă fasole și se fierbe până când lichidul este redus cu aproximativ 5 minute. Se amestecă oregano și se condimentează cu sare kosher.
Aranjați 2 frunze de radicchio i pe fiecare dintre cele 2 farfurii. Lingurați fasolea peste radicchio, împărțind uniform și stropiți cu sosul rămas în tigaie.
Tăiați cârnații în diametru la un unghi și așezați 2-4 bucăți din fiecare cârnați unul lângă altul pe fiecare farfurie.
Stropiți cârnați și fasole cu ulei de măsline de înaltă calitate.