Cârnați-Fenicul Submarine

Cârnați-Fenicul Submarine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații-fenicul. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $3.69 pe portie. O porție conține 353 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză provolone, rulouri hoagie, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 21 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Cârnați De Ou Subs, Perisoare-Cârnați Submarine, și Italiană Cârnați Submarine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa, feniculul și usturoiul; saut timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Adăugați cârnați și sotati timp de 3 minute sau până când cârnații se rumenesc ușor și legumele încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CârnațiCârnați
5
Aranjați rulourile, tăiați părțile în sus, într-un singur strat pe o foaie de copt; se fierbe 2 minute sau până se prăjește. Puneți aproximativ 2/3 cană de amestec de cârnați pe jumătatea inferioară a fiecărei role și acoperiți fiecare cu 2 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
RolaRola
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Puneți 2 felii de brânză peste sos. Aranjați sandvișurile pe foaia de copt; se fierbe 2 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista