Cârnați de rață: Salsiccia d ' Anitra ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 2418 calorii, 87G de proteine, și 215g de grăsime per portie. Pentru $10.89 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână piper, pancetta, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Salsiccia di Coniglio al Aceto (cârnați de iepure cu oțet), Paste în formă de buruiană cu cârnați Ragu: Gramigne con la Salsiccia, și Pizza cu cârnați (Pizzan alla Salsiccia) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol de amestecare, amestecați rața și pancetta cu mâinile până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați piper, sare și vin alb și amestecați până se amestecă bine, din nou cu mâinile. Trebuie să vă mișcați rapid aici sau temperatura corpului dvs. ar putea schimba textura grăsimii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Configurați umplutura de cârnați și așezați carcasa peste alimentatorul pâlniei. Dacă nu aveți un umplut de cârnați, formați cârnații în bușteni de 1/4 kilograme cu mâna și aveți grijă să le manipulați. Umpleți cârnații în carcase, răsuciți la fiecare 3 1/2 până la 4 inci, astfel încât fiecare cârnați să fie de aproximativ 4 uncii și să formeze 22 până la 25 de cârnați. Înțepați-le peste tot cu un ac și lăsați-le deoparte într-un loc răcoros până când sunt gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pâlnie
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și adăugați cârnați. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 7 minute pe parte, apoi adaugati ceapa si usturoiul. Gatiti pana la moale si auriu, aproximativ 8 pana la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți cârnații și așezați pe o farfurie. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 5 sau 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Adăugați vinul roșu și stocul, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a elibera orice bucăți rumenite în amestec. Întoarceți cârnații în tigaie. Gatiti la foc mediu acoperit, timp de 15 minute, rotind ocazional. Se amestecă pătrunjelul și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
8
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
9
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite din fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți căldura și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Scoateți de pe foc, strecurați și apăsați solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Refrigerați stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.