Cârnați de porc cu sos de ceapă caramelizat

Cârnații de porc cu sos de ceapă caramelizat sunt un fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 178 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de cârnați de porc, făină, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Muschi de porc umplut cu sos caramelizat de ceapa-afine, Filet de porc și Enchiladas de ceapă caramelizată într-un sos Enchilada de casă, și Cârnați de porc prăjiți cu salvie pe piure cu sosul suprem de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă sarea și zahărul. Reduceți căldura la mediu scăzut, acoperiți și gătiți 20 de minute. Se amestecă făina, apoi se adaugă bulion. Se amestecă bine. Acoperiți, lăsând capacul ușor întredeschis și gătiți 30 de minute.
Între timp, pregătiți broiler de cuptor.
Așezați cârnații pe o tigaie; așezați sub broiler și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când pielea devine maro închis și cârnații sunt fierți, aproximativ 20 de minute.
Se toarnă sosul de ceapă peste cârnați.