Cârnați de fasole verde la cuptor
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, primare și cetogenice în cutia de rețete, Coacerea cu fasole verde cu cârnați ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine , 42 g de grăsimi și un total de 565 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 2,48 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fasole verde tăiată, legături ușoare de cârnați, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 69% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cheesecake cu tofu și ceai verde fără coacere , cârnați de pui, supă de fasole albă și varză și supă de orecchiette, cârnați și fasole albă .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați sosul de spaghete, cârnații, fasolea și ciupercile; amestecati bine.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt; se presară cu brânză mozzarella.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 40-45 de minute sau până când brânza se topește.