Cârnați De Cocktail Glazurați Cu Ananas Cu Aragaz Lent

Cârnați De Cocktail Glazurați Cu Ananas Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cârnații de Cocktail glazurați cu ananas cu aragaz lent. Această rețetă servește 24. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 170 calorii. 12 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de amidon de porumb, jeleu de piper, cârnați de legătură de mărimea unui cocktail și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cârnați De Cocktail Glazurați Cu Ananas Cu Aragaz Lent, Cârnați De Cocktail Cu Aragaz Lent, și Cârnați De Cocktail Bourbon Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați 2 1/2-până la 3 1/2-litru aragaz lent cu spray de gătit. În slow cooker, amestecați jeleu de piper, zahăr brun, sos de grătar și ananas. Se amestecă cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 3 ore.
3
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de amidon de porumb în amestecul de cârnați, amestecând continuu. Creșteți setarea căldurii la mare. Gatiti neacoperit cu 1 ora mai mult sau pana cand glazura se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Serviți cald pe frigarui, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista