Cârnați cu linte cu usturoi

Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, ? Cârnații cu linte și usturoi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine , 64 g de grăsimi și un total de 889 de calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 1,99 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunză de dafin, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și ulei de măsline. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 9 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 76% , ceea ce este solid. Pilaf de bulgur cu linte verde, servit cu ceapă caramelizată - Mercimekli Bulgur Pilavi , Supă delicioasă cremoasă de linte și castane și Linte cu ghimbir, morcovi și ierburi proaspete sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Acoperiți lintea cu apă cu aproximativ 5 cm, adăugați dafinul și ceapa și aduceți la fierbere. Fierbeți lintea timp de 20-22 de minute, până se înmoaie puțin, dar mai are puțină aromă.
Într-un bol puțin adânc pentru paste, combinați usturoiul și aproximativ 1/3 cană de ulei de măsline extravirgin și lăsați să stea 15 minute.
Puneți cârnații într-o cratiță mică și adăugați apă de 6 mm și 2 lingurițe de ulei de măsline extravirgin, puțin picurați. Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mare.
Lăsați apa să fiarbă la foc mic aproximativ 8 minute, apoi rumeniți membranei încă 3-4 minute.
Scoateți dafinul și ceapa din linte. Amestecați lintea fierbinte cu ulei de usturoi, pătrunjel, sare și piper.
Se servește cu cârnați deasupra.