Supa de cârnați și varză aproape toscană este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 399 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați kale, ceapă, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Supă Toscană De Cartofi, Varză Și Cârnați, Cârnați de curcan toscan și supă de Kale, și Supă de varză toscană și linte.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu până când uleiul strălucește; gătiți și amestecați ceapa, usturoiul, fulgii de ardei roșu și piperul negru până când ceapa este translucidă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Piper Negru
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Amestecați cârnații, busuiocul și boiaua împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Cârnați
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă amestecul de cârnați în amestecul de ceapă; gătiți și amestecați până când cârnații se rumenesc și se fierb complet, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ceapă
4
Adăugați bulion de pui, kale, fasole cannellini și cartofi în amestecul de cârnați-ceapă; foc mai mic până la mediu scăzut. Acoperiți vasul și fierbeți până când cartofii sunt fragede, 15 până la 20 de minute.