Cârnați afumați cu legume
Cârnați afumați cu legume se prepară în aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 608 calorii , 23 g de proteine și 35 g de grăsimi . Pentru 2,05 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Această rețetă de la Taste of Home necesită ketchup, ceapă, zahăr și miere. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este apreciată de 78 de gurmanzi și bucătari. Cu un scor de 69% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt „O supă”, „Două moduri: legume grosiere și cremă de legume” , „Risotto cremos cu cârnați afumați de curcan ” și „Salată Nicoise cu somon afumat din Alaska și feta fărâmițată cu Alouette” .
Instrucțiuni
Gătiți legumele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Între timp, într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie. Adăugați apa, ketchup-ul, oțetul, sosul Worcestershire, mierea, muștarul, boiaua, sarea, zahărul, piperul și sosul iute.
Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 10-12 minute sau până când sosul se îngroașă ușor și cârnatul este încălzit, amestecând ocazional și întorcând cârnatul o dată.
Se servește cu amestecul de legume.