Cârnați și pufuri de parmezan

Cârnați și pufuri de parmezan
Cârnați și parmezan Puffs ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 178 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați foi de patiserie cu puf, lapte, parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Pufuri De Cartofi Parmezan, Pufuri de parmezan cu Marinara, și Pufuri De Parmezan De Busuioc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați fiecare foaie de patiserie în 3 benzi pe lungime. Într-un castron mic, bateți oul cu lapte până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Ungeți partea superioară a fiecărei benzi de patiserie cu amestecul de ou/lapte și presărați fiecare cu 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Împărțiți cârnații nefierți în 6 porții egale. Formați fiecare porție într-un buștean de aceeași lungime cu fâșiile de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Așezați un jurnal de cârnați în mijlocul fiecărei benzi de patiserie. Îndoiți marginile patiseriei pentru a închide cârnații și strângeți strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
6
Ungeți blaturile cu glazura de ou rămasă. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Așezați o foaie de pungă de hârtie maro pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Tăiați fiecare rulou de patiserie în felii de 1 inch și așezați deasupra hârtiei maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
9
Coaceți timp de 15-20 de minute sau până când cârnații sunt fierți și patiseria este ușor rumenită. Refrigerați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista