Cârnați și pufuri de parmezan
Cârnați și parmezan Puffs ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 178 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați foi de patiserie cu puf, lapte, parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Pufuri De Cartofi Parmezan, Pufuri de parmezan cu Marinara, și Pufuri De Parmezan De Busuioc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați fiecare foaie de patiserie în 3 benzi pe lungime. Într-un castron mic, bateți oul cu lapte până se amestecă bine.
Ungeți partea superioară a fiecărei benzi de patiserie cu amestecul de ou/lapte și presărați fiecare cu 1 lingură de brânză.
Împărțiți cârnații nefierți în 6 porții egale. Formați fiecare porție într-un buștean de aceeași lungime cu fâșiile de patiserie.
Așezați un jurnal de cârnați în mijlocul fiecărei benzi de patiserie. Îndoiți marginile patiseriei pentru a închide cârnații și strângeți strâns.
Ungeți blaturile cu glazura de ou rămasă. Se răcește 15 minute.
Așezați o foaie de pungă de hârtie maro pe o foaie de copt.
Tăiați fiecare rulou de patiserie în felii de 1 inch și așezați deasupra hârtiei maro.
Coaceți timp de 15-20 de minute sau până când cârnații sunt fierți și patiseria este ușor rumenită. Refrigerați resturile.