Heros de cârnați și ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 331 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână rulouri lungi de erou, oregano, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați și ardei Heros, Fierbinte Antipasto Eroi, și Vinete Parmezan Heros.
Instrucțiuni
1
Încălziți o plită mare din fontă sau antiaderentă (puteți utiliza, de asemenea, 2 plăci din fontă sau antiaderente).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați uleiul, ardeii grași, ceapa, usturoiul, oregano și ardeiul roșu zdrobit și condimentați cu sare. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand ardeii se inmoaie si abia incep sa se rumeneasca, 6 minute. Împingeți legumele în partea din spate a grătarului, acoperiți cu un vas rezistent la căldură inversat și păstrați-l cald la foc mic; amestecați ocazional în timp ce gătiți cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ardei Gras
Legume
Cârnați
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ardei
Usturoi
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
3
Înțepați cârnații cu un cuțit și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până când nu rămâne nicio urmă de roz, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
4
Adăugați cârnații la legume și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cârnați
5
Ungeți rulourile cu ulei și prăjiți-le pe grătar. Umpleți rulourile cu cârnații și ardeii, tăiați fiecare în jumătate și serviți.